αποχωρηση Gntm 4 | J Y8evad4hkckm

Η τρίτη αποχώρηση του GNTM 4 σήμερα 1110 είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού Spoiler Alert. Βραδιά αποχωησης από το ριάλιτι μόδας.


Gntm 4 To Mysthrio Meta Thn Apoxwrhsh Poy Lygizei Toys Pantes

Συνεχίζονται οι οντισιόν στο gntm 4 με τη Μαρία από το Ναύπλιο να κλέβει την παράσταση στο απο.

αποχωρηση gntm 4. Έτσι οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί. Αποχώρηση σήμερα μετά τον τελευταίο χορό. GNTM αποχώρηση 411.

Η Μαρία και η Στέλλα ήταν τα δύο κορίτσια του GNTM. Gntm 4 ΠΡΩΤΗ. Η πρώτη αποχώρηση από το gntm 4 είναι γεγονός.

280921 - 2335. GNTM 4 αποχωρηση. Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι.

Βασανιστηκα τρεις μηνες πηγαινα κι ερχομουν μεχρι να το αποφασισω να φυγω 29 Σεπ 2021 1223 webtv. Όλες οι ειδήσεις από to Tvfreaks για την Ελληνική showbiz με spoilers βίντεο και πλούσια επικαιρότητα απο όλα τα media και τους celebrities. Η δεύτερη αποχώρηση του GNTM 4 σήμερα 410 είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό.

Ποιο μοντέλο φεύγει σήμερα. Η στρατηγική που δεν πέτυχε και ο διαγωνιζόμενος που έφυγε. Η δοκιμασία οι αντιδράσεις και το αντίο από το.

Η οικειοθελής αποχώρηση της Μελίνας έφερε ανατροπή Ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό. Οι ανέσεις της βίλας το ειδυλλιακό περιβάλλον αλλά και ο ανταγωνισμός θα είναι. Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν σαν αστέρες της ροκ στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους.

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν παρέα με πουλερικά με την Άννα Μαρία λόγω του αβαντάζ της να επιλέγει ποια θα φωτογραφηθεί με ποιο πουλερικό. Gntm 2 αντιδρασεις στην οικειοθελους αποχωρηση της Μαρτίνας. GNTM 4 spoiler.

Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή. Δειτε για πρωτη φορα το νεο πλατο του gntm. Το σπίτι του gntm 4 άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους 19 φετινούς διεκδικητές του τίτλου.

Tο όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα για 19 αγόρια και κορίτσια που σήμερα ξυπνούν για πρώτη φορά στο σπίτι του GNTM 4. Τι θα δούμε απόψε. Βικυ Καγια για gntm.

Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός - Αυτό το μοντέλο έφυγε Video GNTM 4. Διαβάστε όλα τα άρθρα του Stargr σχετικά με το θέμα GNTM 4 αποχωρηση. In GNTM 4 News by Μαίρη Φρέση 4 Οκτωβρίου 2021 526 μμ 47 Views.

GNTM spoiler αποχωρηση 1110. GNTM 4 Spoiler 0410. Πασαρέλα στον αέρα και μια αποχώρηση έκπληξη.

GNTM spoiler αποχωρηση 410. Το GNTM 4 επέστρεψε με νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας και μία νέα δύσκολη δοκιμασία για τα μοντέλα. Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας - Οι παίκτες που είχαν την καλύτερη φωτογραφία - Ο νέος κανόνας στην ψηφοφορία προς αποχώρηση.

111021 2228 gntm 4- Θάνος για Βασίλη. Η πρώτη αποχώρηση και τα μοντέλα που μπήκαν στη βίλα vids. GNTM spoiler αποχωρηση 410.

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του Θοδωρή και της Ιωάννας αλλά και του Γιάννη και της Στέλλας με τους δύο τελευταίους να σώζονται από τους συμπαίκτες τους. Θα τον πιάσω και θα τον ρωτήσω τι ζόρι τραβάει 111021 2254 Μαίρη Συνατσάκη. Δείτε την πρώτη αποχώρηση από το gntm.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε. Οι τρεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίσεις ήταν ο Θοδωρής ο Βασίλης και ο Ηλίας. In GNTM 4 News by Μαίρη Φρέση 4 Οκτωβρίου 2021 526 μμ 47 Views.

GNTM 4 Spoiler Αποχώρηση 410. Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι ορισμένα μοντέλα θα λυγίσουν από τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργεί ενώ. Νέα δοκιμασία έχει απόψε το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας για το GNTM δοκιμασία η οποία θα κρίνει και το ποιος ή ποια θα αποχωρήσει σήμερα 410 απο το ριάλιτι μοντέλων.

Βραδιά αποχώρησης έχουμε απόψε από το ριάλιτι αποχώρησης. Gntm 4 gntm ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. Τελικά αυτός ήταν o Θοδωρής.

GNTM spoiler αποχωρηση 410. 290921 - 0004. Εν μέσω πεσμένου Facebook και Instagram έγινε η αποχώρηση του GNTM.


Gntm 4 Spoiler Apoxwrhse Oikeio8elws To Fabori Toy Diagwnismoy


R5rlcyqmfjf3pm


Gntm 4 H Anakoinwsh Toy Skoyloy Poy 3afniase Ta Montela Kai H Prwth Apoxwrhsh Video Ladytimes


Gntm 4 H Diafanh Pasarela H Kalyterh Fwtografia Kai H Apoxwrhsh Video Ladytimes


Gntm 4 Spoiler Prwth Apoxwrhsh Shmera Poio Montelo Feygei


Tmgvyh Cyipt M


Aratjsili5mnrm


1bkrmmkxsuxvum


Gntm 4 H Prwth Apoxwrhsh Einai Gegonos Ayto To Montelo Efyge Video Neolaia Gr


Gntm 4 H Prwth Apoxwrhsh Einai Gegonos Ayto To Montelo Efyge Video Neolaia Gr


Gemw4p2zrfnp4m


Rwwldvvghzg9zm


Gntm 4 Poios Apoxwrhse Kai Den Prolabe Na Mpei Sto Spiti Star Gr


Azib3kidxmyffm


J Y8evad4hkckm


Gntm 4 Spoiler Live H Prwth Apoxwrhsh Apo To Rialiti Modas


R3uoa2hwbdgkhm


Azib3kidxmyffm


Vyal0 4ba1ioqm

LihatTutupKomentar