αποχωρηση Gntm χθεσ / Gntm H Apoxwrhsh Ekplh3h Kai O Rolos Ths A8hnas Oikonomakoy

GNTM 3 - Spoiler Αποχώρηση. Δείτε αναλυτικά για το χθεσινό επεισόδιο.


J Y8evad4hkckm

Οι δύο κοπέλες που αποχώρησαν από το παιχνίδι.

αποχωρηση gntm χθεσ. Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός - Ο νέος κανόνας και οι 19 που μπήκαν στη βίλα. Το GNTM 3 συνεχίστηκε με μία ανατρεπτική αποχώρηση από το παιχνίδι ενώ χθες Τρίτη 610 παρακολουθήσαμε τις πρώτες κόντες που δημιουργήθηκαν εντός. Αδειάζουν σιγά σιγά τα κρεβάτια στο σπίτι του GNTM 2 αφού και χθες στο πλατό σημειώθηκε άλλη μια αποχώρηση.

Ακόμη μία αποχώρηση κόντρες και όσα είδαμε χθες στο GNTM 3. Η τρίτη αποχώρηση του GNTM 4 σήμερα 1110 είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού Spoiler Alert. GNTM 3 Spoiler 712.

Ποια ενθουσίασε τους κριτές. Αν και φαβορί η Εμμανουέλα αποχώρησε από το παιχνίδι ενώ η Χαρά ήταν η παίκτρια που είχε την καλύτερη φωτογράφιση. Όσα έγιναν χθες στο παιχνίδι.

Τα κορίτσια έπρεπε να δημιουργήσουν ολόκληρα outfits με ρούχα που θα έβρισκαν σε κατάστημα γνωστής εταιρείας ρούχων. Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM. Αποχωρηση GNTM αποχωρηση gntm 4 GNTM Spoiler 1210.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν καθώς αιωρούνταν στον αέρα. Παρουσιάζει 19507 άρθρα σχετικά με. Δείτε τι θα συμβεί σήμερα 2411 Newsroom.

Στην τελευταία δοκιμασία τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν σε κάμερα καθώς θα γύριζαν ένα βίντεο κατά το οποίο έπρεπε να. Παρουσιάζει 6207 άρθρα σχετικά με. GNTMgrGreeces Next Top Model - 2ος κύκλοςΔείτε τα δελτία και τις εκπομπές του Star στο httpwwwstargrtvΠατήστε.

Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το σπίτι του gntm 3 και ποιο πήρε την καλύτερη φωτογραφία χθες 2610. Αυτός είναι ο παίκτης φαβορίπου εργάζεται σε bar στο Γκάζι. Την πιο γρήγορη και με συνοπτικές διαδικασίες αποχώρηση παρακολούθησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό στο GNTM.

GNTM Αποχώρηση - Ημερομηνία τελευταίας είδησης. Για 2η φορά αποχώρησε την Δευτέρα από το GNTM 3 ο Eμμάνουελ - Το νεαρό μοντέλο είχε μαζί με τη Μαριαγάπη τις χειρότερες αποδόσεις στη φωτογράφιση με τα ξυλοπόδαρα. Η Εμμανουέλα ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM 2 στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

- Next Top Model - Athens magazine. Αποχώρησε η Χριστιάννα Σκούρα. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Η Ειρήνη Στεριανού και η Έλντα. MEDIA 24112020 1317. Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 1022.

Πιο συγκεκριμένα οι στρατηγικές επιλογές του. Στον απόηχο της πρώτης ασηλίας οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής κάνουν την εμφάνισή τους. Το βουκολικό challenge στη Γκούρα της ορεινής Κορινθίας αποδείχθηκε βατερλώ για την πιο εκρηκτική διαγωνιζόμενη του GNTM 3 καθώς η Ρασέλ είναι το μοντέλο που αποχώρησε χθες 911.

Ένα ακόμη κορίτσι αποχώρησε την Τρίτη από το Greeces Next Top Model. GNTM 2 αποχώρηση. Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη από το GNTM 3 στο επεισόδιο της Δευτέρας σήμερα Τρίτη ήρθε η λυπητερή για ένα ακόμη μοντέλο.

Αυτή τη φορά στον τάκο βρέθηκαν η Ξένια και η Λία οι οποίες είχαν τις χειρότερες αποδόσεις στη δοκιμασία της ημέρας και απογοήτευσαν τους κριτές. Οι εκτιμησεις βγήκαν αληθινές για τις δύο κοπέλες που αποχώρησαν χθες βράδυ από το παιχνίδι του GNTM. Ο χιουμοριστικός τρόπος που διέψευσε τις φήμες ότι τα έχει σπάσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια πραγματοποίησαν τη νέα τους φωτογράφιση με την κριτική επιτροπή. Masterchef Αποχωρηση Gntm Αποχωρηση Χθεσ - GNTM. Αυτή τη φορά την πόρτα της εξόδου είδε η Σίλια Ευαγγέλου μετά τη φωτογράφιση με εσώρουχα σε κινούμενη πλατφόρμα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ζήτησε από τους κριτές να αποχωρήσει. Αποχώρηση Survivor - Ημερομηνία τελευταίας είδησης. Το μοντέλο αποχώρησε χθες το βράδυ 911 από το GNTM 3.

GNTM 3 - trailer Τρίτη 24112020. - 369619 likes 9012 talking about this. GNTM 4 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ - ΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΧΘΕΣ.

Οι μέρες που μας χωρίζουν από τον ημιτελικό και τον τελικό του GNTM 3 πλησιάζουν και τα περιθώρια για τους διαγωνιζόμενους στενεύουν. πριν 31 λεπτά - Τίτλος τελευταίου νέου. Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 2130 - Τίτλος τελευταίου νέου.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε Για ποια κοπέλα το ταξίδι του gntm τελείωσε άδοξα. Αρκετά απαιτητική ήταν η χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3 καθώς τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν τη μάχη με τον ήλιο και να φωτογραφηθούν ως δυναμικοί Beach Fighters. GNTM 4 ΚΡΙΤΕΣ.

Ποια αποχωρεί σήμερα λίγο πριν τον ημιτελικό. πάγωσαν με την οικειοθελή αποχώρηση παίκτριαςΗ ντέμη γεωργίου και η μαριάννα πουλμεντή επέστρεψαν πίσω στο σπίτι. Σε μια κοπέλα έδειξε ιδιαίτερο ζήλο λέγοντας ότι το μαγιό που διάλεξε ήταν λάθος για το υπερβολικό της μπούστο και κατά τη διάρκεια τη.

Η αποχώρηση η επίθεση σε Καγιά και Καραγεωργίου. Ανατροπή - Ποιο μοντέλο θα αποχωρήσει Ένα συγκλονιστικό και. Μετά την Κατερίνα Βισέρη την έξοδο είδε και η Έλντα Λάσκα.

GNTM 3 - Spoiler. Πλέον έχουν μείνει 7 παίκτες ενώ σήμερα θα αποχωρήσει ακόμα ένας φτάνοντας αισίως. Σε μια δύσκολη διαδικασία κλήθηκαν να ανταποκριθούν οι παίκτριες του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας.


Gntm Apoxwrhsh Ektos Spitioy H Lia Tsoyzntan Dialyontai Oi Parees Prin Ton Teliko E8nos


Gntm Mia Anasa Prin Ton Teliko Me Allh Mia Apoxwrhsh


Gntm 3 Ayth H Paiktria Apoxwrhse Next Top Model Athens Magazine


Gntm Spoiler Apoxwrhsh Epibebaiw8hkan Oi Fhmes Kai Ena Fabori Apoxwrhse Eidhseis Pagenews Gr


Gntm Apoxwrhsh 8riler Oi E3hghseis Kai Ta Klamata Photos Video Gossip Tv Gr


Gntm 3 Apoxwrhse H Lia Apo Ton Diagwnismo Star Gr


Gntm Apoxwrhsh 12 11 Ayth Feygei Apopse


Gntm H Apoxwrhsh Ekplh3h Kai O Rolos Ths A8hnas Oikonomakoy


Gntm 3 Poios Apoxwrhse X8es To Disavantage Toy Entoyarnt Poy Efere Ta Panw Katw Neolaia Gr


Gntm 4 Spoiler Prwth Apoxwrhsh Shmera Poio Montelo Feygei


Gntm 3 Efyge O Panagiwths Poy Xoreye X8es Gia Thn Apoxwrhsh Ths Rasel E8nos


Vwihw8unm8ppbm


Gntm 3 Ayto To Montelo Apoxwrhse X8es 8 12 Ola Osa Eidame Youfly


Gntm 3 H Prwth Apoxwrhsh H Kalyterh Fwtografia Kai Ta Klamata Videos Newsbomb


Gntm 4 Poio Montelo Apoxwrhse X8es 4 10 Oi Prwtes Kontres


Vwihw8unm8ppbm


Gntm O Paikths Poy Apoxwrhse Apo To Rialiti Montelwn


J Y8evad4hkckm


Gntm 2 Poia Kopela Apoxwrhse X8es Neolaia Gr

LihatTutupKomentar